Nieuw-Vennep – Getuigenoproep ivm verlaten plaats ongeval IJweg

Nieuw-Vennep, 10 januari 2018 – Op woensdag 8 januari 2018 is een 17 jarige fietser lelijk gevallen. Hij fietste tussen 09:00 -09:15 op de IJweg te Nieuw-Vennep, tussen van Zantenhal en Ranzijn. De fietser wilde twee jonge meiden inhalen met zijn fiets. Bij deze passeer actie is de fietser geraakt door een eveneens passerende snorfietser (blauw kentekenplaatje) waardoor de fietser over de kop vloog en op de grond terecht kwam.

Zowel de twee fietsers als de snorfietsers zijn doorgereden en de onfortuinlijke fietser is door een passerende vriend geholpen.

De fietser is vervolgens naar de huisarts gegaan en heeft ten gevolge van deze aanrijding een hersenschudding, snee in wenkbrauw, zere schouder/knie en wat schaven en schrammen.

Heeft iemand mogelijk iets gezien? Graag komen wij met u in contact. Ook de twee meiden kunnen misschien meer vertellen. U kunt refereren aan procesnummer 2018006447

Bent u de bestuurder van de snorfiets geweest? Wees zo sportief en meld u. Ook wel verstandig misschien. Strafvervolging kan worden voorkomen (ter zake artikel 7 wegenverkeerswet, verlaten plaats ongeval) als u zich na een ongeval binnen de 12 uur meldt bij de politie.