Hoofddorp – Botbreuken door val in gladde fietserstunnel

Hoofddorp, 8 januari 2018 – Een man is maandagmorgen lelijk ten val gekomen met zijn scooter langs de Van Heuven Goedhartlaan in Hoofddorp. Hij reed rond 04:30 uur in een fietstunneltje, toen hij door de gladheid ten val kwam. Het water op het wegdek was door de lage temperatuur opgevroren, waardoor de weg spekglad werd.

De man is voor behandeling naar het ziekenhuis overgebracht. Waarschijnlijk houdt hij enkele botbreuken over aan de val. Agenten hebben de scooter naar het politiebureau gereden, waar deze later kan worden opgehaald. Omdat de gemeente ‘s nachts het wegdek niet snel ijsvrij kon maken en er nog een zak strooizout op het politiebureau stond, hebben agenten gestrooid om meer leed te voorkomen.

Bijna twee weken geleden ging er ook al een scooter onderuit door een glad wegdek in een fietstunneltje.

Foto’s: NieuwsFoto / Laurens Bosch

4 Thoughts to “Hoofddorp – Botbreuken door val in gladde fietserstunnel”

    1. Nee, die zit aan de brandweerkant, deze aan de kant van Carpetland

  1. Joop

    De gemeente mag vaker preventief strooien bij vorst. Mijn dochter heeft 6 weken geleden op dezelfde plek ook haar enkel gebroken.

  2. Jaap

    flinke plas water staat er in die tunnel. Zo aan die stoeprand te zien staat het zelfs 10 cm hoog. Dat is al heel gevaarlijk. Daar komt nog bij het bevriezen van natte weggedeelten.
    Allemaal nadelen dit van een tunneltje boven een gelijkvloerse kruising zoals het eerst was.

Comments are closed.