Nieuw-Vennep – Steekincident op Turfsteker (update 2)

Nieuw-Vennep, 28 december 2017 – Bij een steekincident op Turfsteker is donderdagavond één persoon gewond geraakt.

Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De met spoed ingevlogen trauma-arts van het mobiel modisch team uit Amsterdam is met de ambulance meegereden. De politie heeft twee locaties op Turfsteker afgezet.

De politie is op zoek naar de verdachte.

Update 21:38
1 persoon zojuist aangehouden door politie. Dit na steekincident in Nieuw-Vennep. Rol verdachte nog onbekend; voor verhoor mee naar politiebureau. Slachtoffer (man) met onbekend letsel in ziekenhuis. Aanleiding in onderzoek. De politie geeft aan dat er morgen mogelijk meer bekend is.

Foto’s: Chris Soellaart

https://twitter.com/POL_KENland/status/946465839401852930

Misschien vindt u dit ook interessant?