Vijfhuizen – Tankstation overvallen langs de N205

Vijfhuizen, 21 december 2017 – Een man heeft woensdagavond een overval gepleegd op een Texaco tankstation langs de N205. Rond 21:25 uur liep een man het tankstation binnen en eiste geld.

Hij dreigde te schieten als hij het geld niet zou krijgen, maar toonde geen vuurwapen. De man is er met een onbekend geldbedrag vandoor gegaan. Hij is te voet gevlucht en niet niet gepakt.

De dader leek tussen de 23 en 30 jaar oud, droeg een donkere jas en heeft een donkere huidskleur. Het tankstation was korte tijd gesloten, maar ging rond 22:00 uur alweer open. De recherche zal geen onderzoek ter plaatse verrichten, maar zal onder meer aan de hand van camerabeelden proberen de dader op te sporen.

Afgelopen week hebben er ook al twee overvallen plaatsgevonden in Haarlem. Een oudere man werd in zijn woning aan het Ankaraplantsoen overvallen en de Jumbo aan het Engelenburg was ook slachtoffer van overvallers.

Foto’s: NieuwsFoto / Laurens Bosch