Hillegom – 19-jarige Lissenaar aangehouden voor handel in verdovende middelen

Hillegom – Agenten hielden vrijdag 1 december op de Hyacintenlaan een 19-jarige man uit Lisse aan voor handel in verdovende middelen. Na onderzoek in zijn auto werd harddrugs aangetroffen.

De verdachte werd samen met een afnemer op heterdaad betrapt toen hij in een auto zat op de Hyacintenlaan. Na onderzoek in het voertuig troffen agenten 54 wikkels aan met daarin een wit poeder. De eerste tests wijzen uit dat het vermoedelijk op cocaïne gaat.

Uit onderzoek is gebleken dat de verdachte drugs bezorgde door heel Duin- en Bollenstreek.

Ook de afnemer, een 29-jarige man uit Lisse, werd aangehouden. Beiden zijn overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. De 19-jarige Lissenaar is maandag 4 december voorgeleid aan de rechter-commissaris.