Schiphol – R-net bus botst tegen taxi

Schiphol, 5 november 2017 – Op de Havenmeesterweg op Schiphol, is zondagmiddag een R-net bus tegen een taxi gebotst.

De taxi passeerde de busbaan, zonder de bus voorrang te verlenen, hierdoor moest de bus vol in de remmen maar deze kon niet meer op tijd tot stilstand komen. De tesla taxi werd vol in de zijkant geraakt.

Gelukkig raakte niemand gewond bij dit ongeval. De elektrische taxi kon niet meer verder en is door de bergingsdienst afgevoerd. Het was nog onduidelijk of de bus op eigen kracht naar de garage kon rijden of dat er een sleepwagen moet komen.

Foto’s: Eric van Lieshout

5 Thoughts to “Schiphol – R-net bus botst tegen taxi”

 1. Pietje

  Mafketel leren jullie je nou eerst maar eens aan de snelheid te houden….

 2. Kaalhaar

  Kom een dagje met mij mee rijden op de bus zowel precies daar op die plek en in amsterdam dan zie je pas wat een aso’s de meeste taxi chauffeurs zijn die letten niet op de regels zoals je op de foto wel kan zien aan het verkeetsbord en de verkeerstekens op de weg. En natuurlijk ook sommige buschauffeurs houden zich niet altijd aan de regels maar die krijgen dat achteraf wel te horen i.v.m. de camera’s die alles opslaan. Dus pietje je mag altijd ff mee om te zien of mijn mening die ik al klaar heb gegrond is. M.v.g die mafketel

 3. Pietje

  Kaalhaar ook geen hersens dus duidelijk mening al klaar mafketel

 4. R.H

  Iedereen kan een fout maken.

 5. Kaalhaar

  Taxi fout en op laten draaien voor de dienstregeling die is uitgevallen. Zo’n taxichauffeur die niet goed oplet moeten ze zijn vergunning afpakken.

Comments are closed.