Hoofddorp – Traumahelikopter landt op grasveld Graan voor Visch

Hoofddorp, 9 september 2017 – De traumahelikopter (Lifeliner 1) landde zaterdagmiddag op een grasveldje voor een medisch spoedgeval in een woning aan het Graan voor Visch.

Meerdere hulpdiensten werden opgeroepen om te assisteren. De patiënt is met spoed en onder begeleiding van motoren naar het ziekenhuis overgebracht.

Foto’s: Eric van Lieshout en Chris Soellaart

Misschien vindt u dit ook interessant?

2 gedachten over “Hoofddorp – Traumahelikopter landt op grasveld Graan voor Visch”

  1. viffer

    De brandweer assisteert zeer regelmatig bij patiënten die niet op de begane grond liggen maar wel naar beneden moeten. Ga er in dit geval maar vanuit dat de situatie dusdanig ernstig was dat men ervoor gekozen heeft om de patiënt niet door een krap trapgat verticaal naar beneden te dragen maar middels de hoogwerker de patiënt horizontaal naar beneden heeft gebracht. Dit staat geheel los van het postuur van de patiënt,

    Overigens een beetje krom dat Santa Claus, die toch echt niet als slank te boek staat, die insinueert dat iemand anders zwaarlijvig zou zijn …

  2. Santa Claus

    Het trekt altijd veel publiek die helicopter!!!!
    Ging het verder om een zwaarlijvige patient? omdat een brandweer er bij kwam om de man/vrouw uit huis te takelen. Lijken wel amerikaanse toestanden dit.
    Buitengewoon spectaculair.

Reacties zijn gesloten.