Hoofddorp – Overval op het Used Products filiaal in het centrum van Hoofddorp (update)

Hoofddorp, 11 augustus 2017 – Het Used Products filiaal aan de Tuinweg is vrijdagmiddag overvallen.

Rond 13.00 uur werd de winkel overvallen door een man, die met een vuurwapen het winkelpersoneel bedreigde en om geld vroeg. Uiteindelijk heeft hij een geldbedrag buitgemaakt en is hij er vandoor gegaan.

De overvaller is naar schatting tussen de 30 en 40 jaar oud en hij heeft een gezet postuur. Hij droeg een grijs vest en verder zwarte kleding. Een spijkerbroek, een t-shirt met een v-hals en hij had een muts op en een tas bij zich. Alles in het zwart. Opvallend is dat zijn schoenen witte zolen hebben.

De politie komt graag in contact met mensen die informatie hebben over deze zaak. Getuigen kunnen contact opnemen met 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met 0800-7000, of maak gebruik van www.politie.nl om uw informatie te delen.

Total Page Visits: 1076 - Today Page Visits: 3

3 Thoughts to “Hoofddorp – Overval op het Used Products filiaal in het centrum van Hoofddorp (update)”

 1. Repelsteeltje

  @Eric, dat mocht je willen dat het dienstwapen op het bureau blijft. Die nemen ze gewoon mee naar huis hoor. Althans zo ging dat vroeger en denk dat dat nog steeds zo is. Niet veel verbeterd.

 2. Anton Piek

  moedig en dapper van de overvaller om zo op klaar lichte dag zo iets te ondernemen.
  misschien wel op internet allerlei instructie filmpjes gezien over hoe een overval te plegen.
  hoe komt hij aan vuurwapen??? Die koop ik niet zo even bij de HEMA. Misschien een agent die zijn wapen niet goed heeft opgeborgen en door woninginbraak gejat???????

  1. Het vuurwapen van een agent, blijft op het bureau…. ik denk dan meer aan een imitatiewapen..

Comments are closed.