Schiphol – Marechaussee arresteert man voor mishandeling conducteur

Schiphol, 10 augustus 2017 – De Koninklijke Marechaussee heeft woensdagavond 9 augustus, in een trein op het station van Schiphol, een 19-jarige Nederlander aangehouden voor het mishandelen van een conducteur.

Bij de Marechaussee kwam een melding binnen dat er op de trein van Rotterdam naar Schiphol een conducteur mishandeld was door een passagier. Toen de trein aankwam op station Schiphol Airport zijn marechaussees de trein ingegaan en hebben zij de man aangehouden. De conducteur is behandeld door ambulancepersoneel en voor verder controle naar het ziekenhuis gebracht.

De Marechaussee heeft getuigen van de mishandeling gehoord en doet verder onderzoek. De verdachte zit nog vast.

One Thought to “Schiphol – Marechaussee arresteert man voor mishandeling conducteur”

  1. Bassie en Adriaan

    Wie is de man op de foto met het bekertje in de hand?? Lijkt mij niet de betreffende 19-jarige knaap.

Comments are closed.