Hoofddorp – Auto in de vangrail, acht boetes voor negeren rood kruis

Hoofddorp, 4 augustus 2017 – Een automobilist is vrijdagochtend op de afrit Hoofddorp van de A4, komende uit de richting van Amsterdam, op de vangrail geklapt. Het slachtoffer kwam met de schrik vrij.

Door het ongeval en de afhandeling was één rijstrook gesloten door middel van rode kruizen boven de weg. Binnen 2 minuten hadden 8 automobilisten een bon te pakken voor het negeren van deze rode kruizen.

De zwaar beschadigde wagen is door de bergingsdienst afgevoerd.

Foto: politie Haarlemmermeer

7 Thoughts to “Hoofddorp – Auto in de vangrail, acht boetes voor negeren rood kruis”

 1. Stop Spammers has prevented 34007 spammers from registering or leaving comments.

  Zo af en toe sluipen er wel eens een paar door de beveiliging heen…..

 2. Martin

  duistere en gevaarlijke linkjes weer hieronder.

 3. Sinterklaas

  is het veilig om op het linkje van ene visual networks E3 te klikken??

 4. veel meer kun je ook niet doen

 5. John

  In geval waren 2 rijstroken al een halve kilometer eerder afgekruisd. Bovendien stond er een grote portaalwagen van Rijkswaterstaat en waren er pionnen neergezet om duidelijk te maken dat je er ECHT niet door heen mocht/ kon. Wat moet je nog meer doen dan dit?

 6. Dudeson

  Misschien moet de politie/wegbeheerder maar eens nadenken over de effectiviteit van alleen afkruizen tbv een ongeval. Op snelweg is men gewend dat een kruis voorafgegaan wordt door meerdere verdrijfpijlen. Nu kom je van de A4 onder de A5 door en zie je dat je afslag is afgekruist. Mensen raken in paniek en besluiten zonder imminent gevaar het er toch op te wagen (dat staat uit het zicht verderop).
  Laat mensen zien dat het om een ongeval gaat en niet zomaar een kruis.
  Voorbeeld: op de Bennebroekerweg (tussen spoorlaan en rijnlanderweg) staat nu al maanden een 30km/h bord zonder aanpassing van de wegsituatie. Echt niemand die zich van dat bord iets aantrekt.

Comments are closed.