Hoofddorp – Snorscooter botst vol op zijkant personenwagen

Hoofddorp, 26 juni 2017 – Een snorscooterrijder is maandagochtend gewond geraakt toen hij op de Asserweg vol op de zijkant van een personenwagen botste.

Het ongeval gebeurde toen de scooter die vanaf het Lindholmpad kwam de Asserweg wilde oversteken, maar door een technische storing niet meer kon remmen.

De scooterrijder raakte gewond bij het ongeval en is na de nodige zorg in de ambulance, overgebracht naar het ziekenhuis. De scooter en de auto raakte zwaar beschadigd.

De auto is door de bergingsdienst afgevoerd.

Foto’s: Eric van Lieshout

Misschien vindt u dit ook interessant?

2 gedachten over “Hoofddorp – Snorscooter botst vol op zijkant personenwagen”

  1. Frederik

    Scooters veroorzaken steeds meer overlast op de fietspaden en ook voor de auto’s.
    Ze komen van alle kanten aanvliegen. Scooters moeten verplaatst worden naar de rijbaan.

  2. Fred

    Technische storing geloof ik niet in, betreffende scooterrijder komt net als zovelen elke ochtend de weg en de daarnaast gelegen fietspaden overvliegen zonder te kijken..
    Ik fiets daar altijd met mijn dochters en werkelijk elke ochtend verbaas ik mij er weer over dat het goed gaat dankzij de bestuurders die hier de fietsers en brommers voorrang geven terwijl ze dat eigenlijk niet hebben.

    Kruising zou aangepast moeten worden door ofwel de fietsers voorrang te geven, of door middel van nietjes de fietsers/scooters te dwingen om de snelheid te matigen..

    op naar het volgende ongeval op dit punt dus…

    Ik hoop natuurlijk wel dat het goed komt met de scooterraar.. en dat hij er van geleerd heeft..

Reacties zijn gesloten.