Hoofddorp: 18e Kinderbeestfeest met loeiende sirenes naar Artis (foto & video update)

Hoofddorp, 9 juni 2017 – Vandaag was de 18-de editie van het Kinderbeestfeest. Het jaarlijks terugkerende besloten feest is voor chronisch zieke en/of gehandicapte kinderen t/m 18 jaar samen met hun ouders, broertjes en zusjes. Op deze bijzondere avond kunnen de kinderen even hun ziekte vergeten en gewoon zichzelf zijn.

Deze feestavond vindt plaats in ARTIS (Amsterdam). In voorbereiding werkt het bestuur samen met een aantal coördinatoren. Deze coördinatoren zijn contactpersonen en werven vrijwilligers, inventariseren de activiteiten in de dierentuin, regelen ruim 500 voertuigen en het vervoer. De coördinatoren zijn al maanden van te voren bezig met de voorbereidingen. De organisatie is op basis van vrijwilligheid.

ARTIS ligt midden in de stad Amsterdam en heeft voor de 5000 gasten niet voldoende parkeergelegenheid. Er wordt daarom een mega logistieke operatie opgezet, welke nodig is om de kinderen van de diverse instellingen op te halen. Met de belangeloze inzet van de mensen van de hulpdiensten, diverse voer- en vaartuigen en de logistieke organisatie kunnen de kinderen in de regio Noord-Holland en Flevoland naar het KinderBeestFeest gebracht worden.

Fotografie: Eric van Lieshout & Ricardo Veen Video: Keesjan Haasnoot

 

Misschien vindt u dit ook interessant?

Een gedachte over “Hoofddorp: 18e Kinderbeestfeest met loeiende sirenes naar Artis (foto & video update)”

  1. Henk

    Wat een achterlijk overdreven gedoe!

Reacties zijn gesloten.