Badhoevedorp – Twee gewonden bij ernstig ongeval op de Akerdijk (foto update)

Badhoevedorp, 22 januari 2017 – Bij een ernstig ongeval op de Akerdijk zijn zaterdagavond twee gewonden gevallen. Rond negen uur raakte een automobilist bij een wegversmalling in de slip om vervolgens tegen een lichtmast tot stilstand te komen. In de wagen zaten twee personen.

Diverse hulpdiensten, waaronder het mobiel medisch team uit Amsterdam, kwamen hulp bieden aan beide slachtoffers. De bijrijdster, een vrouw was snel uit de wagen geholp en na de nodige medische zorg in de ambulance is zij overgebracht naar het ziekenhuis.

De bestuurder van de wagen moest door de brandweer uit het voertuig worden bevrijd. Ook dit slachtoffer is na de nodige medische zorg met spoed overgebracht naar het VuMc in Amsterdam. De trauma-arts is met de ambulance meegereden.

Het voertuig is door de bergingsdienst afgevoerd. Tijden de hulpverlening en de afhandeling was de Akerdijk volledig afgesloten.

Foto’s: Eric van Lieshout en Chris Soellaart