Kudelstaart – Getuigen en camerabeelden plofkraak Kudelstaart gezocht

016_1600x1067In een eerder bericht deelden wij mee dat er een aanhouding was verricht in deze zaak. Na onderzoek kon de betrokkenheid van deze verdachte worden uitgesloten. Verder blijkt onder andere uit ons onderzoek naar de plofkraak dat deze in de nacht van 5 op 6 december 2016 is geweest omstreeks 03:00 uur op de Einsteinstraat in Kudelstaart. Ook komt uit het onderzoek naar voren dat de daders met twee auto’s naar de pinautomaat toe zijn gereden.

Een van de auto’s betreft een donkerkleurige Audi met opvallende velgen, die uitgebrand is aangetroffen bij de pinautomaat in Kudelstaart.
Deze auto heeft voor de kraak een tijd geparkeerd gestaan op de parkeerhaven in de Einsteinstraat bij de Schweitzerstraat. Vanaf die plek is de auto vervolgens naar de kraak gereden. Mocht u informatie hebben over wie deze auto heeft geplaatst en wanneer, of over wie de auto heeft weggehaald, dan komen wij graag met u in contact.

De andere auto betreft een donkerkleurige stationwagen, waarvan wij het merk en het type nog niet weten. Wel weten wij dat deze auto vanaf de Mijnsherenweg is komen aanrijden. Dit is de auto waarmee de daders na de kraak ook zijn gevlucht.

Mocht u informatie hebben over de donkerkleurige vluchtauto en de route die zij mogelijk hebben kunnen nemen tijdens de vlucht, dan willen wij deze informatie graag van u hebben. Mocht u camerabeelden hebben van de openbare weg tussen 1 uur en half 4 ’s nachts en staan daar bijzonderheden op die mogelijk met dit incident te maken kunnen hebben, of heeft u tussen deze tijden of in de dagen daarvoor iets opvallends gezien dat mogelijk aan dit incident te linken is, ook dan komen wij graag met u in contact.

Als u informatie voor ons heeft over dit incident, kunt u het beste bellen met 088-1691177 of mailen naar recherche.zuid.amsterdam@politie.nl

Indien u anoniem wilt blijven maar toch een melding wilt maken van wat u weet, bel dan met Bel M op 0800-7000

Archieffoto: Marco Carels

Misschien vindt u dit ook interessant?