Badhoevedorp – Aanhouding na melding schietpartij Nieuwemeerdijk (update)

img_4603Badhoevedorp, 20 november 2016 – Een bewoner van een woning een de Nieuwemeerdijk in Badhoevedorp belde rond 03.30 uur de politie. Er was bij deze melder een man aan de deur gekomen met een warrig verhaal over dat hij beschoten was.

De man was daarna weggelopen. Op basis van zijn signalement werd de man in de omgeving door agenten aangetroffen. Met de man was geen gesprek te voeren, had geen letsel en uit onderzoek van de agenten is niets van een beschieting gebleken. De man was onder invloed en in de war.

Voor zijn eigen veiligheid is de 23-jarige Poolse man uit Badhoevedorp meegenomen naar het politiebureau.

Fotografie: Olim Bajmat (http://www.olimbajmat.nl)

Total Page Visits: 1322 - Today Page Visits: 1