Schiphol: Twee gewonden bij ongeval op de Loevensteinse Randweg

cst_6119

Schiphol, 1 Oktober 2016 – In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn twee personen gewond geraakt waarvan één ernstig bij een ongeval op de Loevensteinse Randweg op Schiphol. Omstreeks 05:20 is er een personenauto van de weggeraakt en ter hoogte van de bushalte Elzenhof achterstevoren tegen een boom tot stilstand gekomen. Gezien de ernst van de situatie waren er veel hulpdiensten opgeroepen om te komen assisteren waaronder ook het Mobiel Medische Team van Amsterdam, dat met de auto ter plaatse is gekomen.

Beide inzittende van de personenauto zijn na de eerste controle ter plaatse met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De trauma-arts is met één van de ambulances meegereden naar het ziekenhuis.

De Verkeersongevallen Analyse (VOA) van de Koninklijke Marechaussee doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. Vanwege het incident was de loevensteinse Randweg langdurig afgesloten in de richting van de Schipholweg.

Fotografie: Chris Soellaart

Total Page Visits: 1106 - Today Page Visits: 2