Hoofddorp – Gewapende overval op Snackbar Sammy’s Corner (update)

evl_sammys-corner-5

Hoofddorp, 24 september 2016 – Snackbar Sammy’s Corner op het Skagerrak is zaterdagavond net na 22.00 uur overvallen door drie mannen. De overvallers bedreigden de vrouw achter de toonbank met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Na de overval is het drietal in de richting van het Egholm / Grote Belt vertrokken.

De drie daders waren in het zwart gekleed en hadden hun gezicht bedekt. De overvallers hebben papiergeld en muntgeld buitgemaakt.

Politie-eenheden hebben de hele omgeving afgeblokt en een politiehelikopter heeft lange tijd in de omgeving gezocht. Ook is de omgeving gezocht met een politiespeurhond.

Het drietal is niet gevonden. Heeft u zaterdagavond rond bovengenoemd tijdstip op of in de omgeving van de Skagerak iets gezien dat met deze overval te maken kan hebben? Neemt u dan contact met de politie in Hoofddorp op telefoonnummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Fotografie: Eric van Lieshout

Total Page Visits: 1719 - Today Page Visits: 1