Cruquius: Handrem vergeten, auto rolt achteruit het water in

EvL_Cruquiusplein (8)Cruquius, 30 juni 2016 – Een automobiliste stond donderdagmiddag raar te kijken toen ze uitgewinkeld was op Cruquiusplaza. De vrouw had haar wagen voor de deur van een winkel op het Cruquiusplein geparkeerd.

Tijdens het winkelen was de wagen langzaam vanaf de parkeerplaats achteruit over de weg gerold, over een tweede parkeerplaats, over een opstaande rand en zo via de berm het water in. De wagen rolde vervolgens naar het diepste punt in de vijver en ging bijna helemaal onder, alleen het dak was nog te zien.

De wagen wordt op een later tijdstip door de bergingsdienst uit de vijver gehaald.

De bestuurster was vergeten de handrem te gebruiken, de parkeerplaatsen lopen hier schuin naar het water af.

Fotografie: Eric van Lieshout en ingezonden via WhatsApp