Haarlem: Vrouw onder verdachte omstandigheden in de Ringvaart gevonden (update)

CST_3908-1

Haarlem, 12 juni 2016 – In de nacht van zaterdag op zondag kreeg de politie rond 03.10 uur een melding dat er een vrouw in het water van de Ringvaart lag. De 38-jarige vrouw uit Haarlem werd door de brandweer uit het water gehaald. Dit was onder het viaduct van de Schipholweg (N232).  Gezien de ernst van de melding is ook het MMT (Mobiel Medische Team) van Amsterdam opgeroepen. Zij kwamen met de traumahelikopter ter plaatse.

Zij was niet aanspreekbaar, maar had wel ademhaling en is overgebracht naar het ziekenhuis, de arts van het Mobiel Medisch Team is met de ambulance meegereden.

Agenten troffen onder een viaduct vlakbij een busje aan waarin een man lag te slapen. Hij verklaarde dat zij zichzelf verwond zou hebben. Dit zou ook de bloedafdruk verklaren die op het busje werd aangetroffen. De politie onderzoekt de zaak en heeft de 51-jarige man uit Haarlem aangehouden. Hij wordt verder verhoord.

Fotografie: Chris Soellaart

Misschien vindt u dit ook interessant?