Nieuw-Vennep: “Voetganger” zwaar gewond na aanrijding op de Drie Merenweg

EvL_Driemerenweg (4)Nieuw-vennep, 23 mei 2016 – Een “voetganger” is maandagavond zwaar gewond geraakt toen hij aangereden werd door een personenwagen op de Drie Merenweg (N205). Het ongeval gebeurde nabij de Noordelijke Randweg in de richting van de N207, toen de man plotseling vanuit de berm voor een auto de Drie Merenweg op stapte. De 25-jarige bestuurster van de personenwagen kon de man niet meer ontwijken.

Politie, brandweer, ambulances en het mobiel medisch team uit Amsterdam werden opgeroepen om hulp te bieden. Het slachtoffer is na de nodige medische zorg, met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De trauma-arts is met de ambulance meegereden.

De verkeersongevallen analyse (VOA) van de politie onderzoekt het bizarre ongeval. Een politiehelikopter heeft nog de omgeving afgezocht of het slachtoffer mogelijk met een voertuig was en misschien in het water was gereden, met mogelijk meer slachtoffers.

De politiehelikopter heeft niets gevonden.  Het is volstrekt onduidelijk wat het slachtoffer lopend op de Drie Merenweg deed.

Fotografie: Eric van Lieshout

Misschien vindt u dit ook interessant?