Zwaanshoek – Drie verdachten aangehouden in verband met inbraak

ZwaaibalkZwaanshoek, 19 april 2016 – Op dinsdagmorgen hield de politie drie verdachten aan op verdenking van inbraak in een leegstaand bedrijfspand aan de Bennebroekerweg in Zwaanshoek.

Het ging om mannen van 28 en 53 jaar (zonder vaste woon- of verblijfplaats) en een 34-jarige man uit Aalsmeerderbrug. Omstreeks 05.40 uur kreeg de politie melding dat een busje was weggereden vanaf het terrein van een leegstaand bedrijfspand. De getuige kon een goede omschrijving van het voertuig geven omdat het was voorzien van opschrift.

De politie trof de auto op de Goudriaanstraat. In de auto lag oud ijzer, dat vermoedelijk van diefstal afkomstig was. De drie mannen werden aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Bij onderzoek bleek het toegangshek naar het bedrijfspand opengebroken te zijn. De politie nam de auto van de verdachten en het ijzer in beslag. De politie stelt een onderzoek in.