Hoofddorp: Scooterrijder gewond bij ongeval Hoofdweg (update)

EvL_Hoofdweg (5)Hoofddorp, 1 april 2016 – Een scooterrijder is vrijdagavond gewond geraakt bij een ongeval. In eerste instantie was het niet helemaal duidelijk wat er gebeurd was, de man werd met een bebloed gezicht aangetroffen bij de verkeerslichten op de kruising Hoofdweg met de Burg Pabstlaan.

De 42-jarige Hoofddorper had op de Hoofdweg ter hoogte van de J.C. Beetslaan een aanrijding gehad met een personenwagen bestuurd door een 80-jarige man, hierbij was hij onderuit gegaan en gewond geraakt aan zijn hoofd.

Hij stond echter weer op en liep weg van de plaats van het ongeval. Hij bleek onder invloed van alcohol te verkeren. De man werd voor behandeling van zijn verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Hier werd ook bloed afgenomen. Het bloedmonster wordt door het Nederlands Forensisch Instituut onderzocht op de aanwezigheid van alcohol.

De scooterrijder bleek bij controle nog een hoeveelheid van 25 tot 30 gram henneptoppen bij zich te hebben. Hiervoor wordt tegen hem proces-verbaal opgemaakt..

Fotografie: Eric van Lieshout