Vijfhuizen: Omstanders redden moeder en dochter uit te water geraakte wagen

 

EvL_Drie Merenweg (8)Vijfhuizen, 5 maart 2016 – Omstanders redden moeder en 4-jarig dochtertje uit wagen die in het water langs de Drie Merenweg terecht kwam. De omstanders waren onderweg naar de Mud Masters in het Haarlemmermeersebos. Toen de wagen in het water geraakte, twijfelden ze geen moment en gingen het water in, overal stonden auto’s van hulpvaardige mensen.

Enkele van de hulpvaardige mensen, moesten zelfs uit de drassige middenberm geholpen worden. Meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse waaronder duikteams van de brandweer uit zowel Velsen als Nieuw-Vennep.

Beide slachtoffers zijn na de nodige zorg overgebracht naar het ziekenhuis. De auto wordt door de bergingsdienst uit het water gehaald.

De Drie Merenweg (N205) was gedurende de hulpverlening en de berging afgesloten voor het verkeer.

Fotografie: Eric van Lieshout & Jasper Meekel

One Thought to “Vijfhuizen: Omstanders redden moeder en dochter uit te water geraakte wagen”

 1. Odo

  Hulde aan deze omstanders !
  Sterkte voor moeder en kind.

  Los daarvan:
  Als de Provincie eens zou nadenken zouden ze op deze plek een camera neerzetten om e zien wat er nu steeds misgaat.
  Er liggen regelmatig voertuigen in de sloot hier, terwijl de bocht soepel en goed te nemen is. Ik zou als Provincie graag willen weten wat hier fout gaat zodat ik daar maatregelen voor kan nemen om herhaling te voorkomen.
  Liggen ze te slapen daar !

Comments are closed.