Badhoevedorp: 9-jarige gewond na aanrijding met personenwagen (update)

EvL_Marconistraat bhd (8)Badhoevedorp, 3 februari 2016 – Bij een ongeval in de Marconistraat is woensdagochtend een 9-jarige jongen gewond geraakt na een aanrijding met een personenwagen.

Het slachtoffertje stak plotseling de weg over en werd geschept door een passerende wagen. Meerdere hulpdiensten, inclusief het mobiel medisch team met de traumahelikopter kwamen hulp bieden aan het slachtoffertje.

Het slachtoffertje is na de nodige medische zorg in de ambulance, met hoofdletsel overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurster van de personenwagen is volgens procedure aangehouden en overgebracht naar het bureau in Hoofddorp voor een verklaring.

De verkeersongevallen analyse (voa) van de politie heeft het ongeval onderzocht. De jongen kwam tussen de geparkeerde auto’s de weg op en de 49-jarige bestuurster uit Badhoevedorp reed vermoedelijk niet te hard, maar kon hem niet meer ontwijken. Haar zicht werd voor een groot deel ontnomen door de geparkeerde voertuigen en een container.

Fotografie: Eric van Lieshout

Total Page Visits: 1348 - Today Page Visits: 1