Hoofddorp: BHV-instructeur gewond bij brandoefening

EvL_Hoeksteen hdp (7)Hoofddorp, 1 februari 2016 – Bij een brandoefening bij een bedrijf aan het Hoeksteen is maandagmiddag de BHV-instructeur gewond geraakt. De man liep brandwonden op onder andere aan zijn gezicht op. Diverse hulpdiensten waaronder de traumahelikopter kwamen hulp bieden aan het slachtoffer.

De traumahelikopter landde voor het bedrijfspand, wat voor flinke bekijks zorgde. Het slachtoffer is na de nodige zorg met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie heeft diverse mensen moeten wegsturen, die te dicht bij de helikopter kwamen, terwijl deze weer wilde opstijgen. De helikopter had flinke last van de harde wind tijdens het opstijgen.

Fotografie: Eric van Lieshout

2 Thoughts to “Hoofddorp: BHV-instructeur gewond bij brandoefening”

  1. Misschien wilt u wel een advertentie plaatsen, dan kan u het een en ander met naam promoten.
    kost maar € 300,- per jaar.

  2. Er kunnen vele levens “gered” worden, mochten er zich bepaalde voorvallen zich voordoen. Naast dat ik het aanraad dat iedereen die cursussen moet gaan volgen, is het ook handig om te weten dat er bepaalde systemen zijn voor alerts. Dit is handig voor BHVérs onderling deze kunnen dan snel communiceren met elkaar binnen een bedrijf, waardoor iedereen snel op de hoogte kan zijn.

Comments are closed.