Hoofddorp: Fietser gewond bij ongeval op de Deltaweg

EvL_Deltaweg (3)Hoofddorp, 12 januari 2016 – Bij een ongeval op de Deltaweg is dinsdagmiddag een fietser gewond geraakt. De fietser stak via het fietspad de Deltaweg over, toen hij aangereden werd door een automobiliste die de fietser niet gezien had.

Het slachtoffer is door de ambulance meegenomen . Een agent heeft de fiets van slachtoffer naar huis gebracht.

Op de Delta/Waddenweg worden met grote regelmaat fietsers aangereden, omdat de fietsers voorrang hebben bij het oversteken.

Fotografie: Eric van Lieshout

Misschien vindt u dit ook interessant?

2 gedachten over “Hoofddorp: Fietser gewond bij ongeval op de Deltaweg”

  1. marco

    volgens mij staan er heel duidelijk borden dat de fietsers voorrang hebben , zie dan geen reden om iemand van zijn fiets te rijden…..
    dus wat die wethouder er mee te maken heeft ???
    Ook worden de fietsers regelmatig aangereden door bestuurders vanaf de eilanden die met flinke vaart over de brug racen richting de doorgaande weg en daarbij het fietspad kruisen ….
    ook de wethouder zijn schuld zeker ???

  2. Maar ja , wie heeft deze weg uberhaupt zo bedacht?? Iemand die nooit buiten komt of iemand die vindt dat er niet hoeft worden nagedacht over hoe je een doorgangsweg opzet? Of iemand die bedenkt leuk we laten automobilisten omrijden om in het volgende dorp te komen tussen 07:00u-09:00u en 17:00u-19:00u. Of neen nog beter nog…… we hebben een leuke hobbelweg die drukker kunnen krijgen rond bovengenoemde tijden. Wethouder wordt wakker of slaap zacht!

Reacties zijn gesloten.