Oude Meer: Auto over de kop de Fokkerweg

EvL_Fokkerweg (9)Oude Meer, 27 december 2015 – Op de Fokkerweg is zondagmiddag een personenwagen met vier inzittenden over de kop geslagen op de Fokkerweg ter hoogte van Schiphol-Oost. Brandweer, politie en ambulance werden opgeroepen om te assisteren.

Alle vier de inzittenden konden op eigen kracht de wagen verlaten. Ze zijn wel allemaal gecontroleerd door de toegesnelde ambulance medewerkers, maar niemand liep noemenswaardig letsel.

De bestuurder heeft in de bocht van de Fokkerweg vermoedelijk de macht over het stuur verloren, is in de berm geraakt, heeft diverse paaltjes en borden gemist en is vervolgens over de kop geslagen om op de rijbaan tot stilstand te komen.

Over een lengte van 100 meter lagen brokstukken van de auto en modder van de berm. De auto is door de bergingsdienst afgevoerd.

De weginspecteur van de provincie heeft een veegwagen opgeroepen om het wegdek te reinigen, tot die tijd blijft de rijstrook gesloten.

Fotografie: Eric van Lieshout

EvL_Fokkerweg (1) EvL_Fokkerweg (2) EvL_Fokkerweg (3) EvL_Fokkerweg (4) EvL_Fokkerweg (5) EvL_Fokkerweg (6) EvL_Fokkerweg (7) EvL_Fokkerweg (8) EvL_Fokkerweg (9) EvL_Fokkerweg (10) EvL_Fokkerweg (11) EvL_Fokkerweg (12) EvL_Fokkerweg (13) EvL_Fokkerweg (14)

 

Total Page Visits: 1163 - Today Page Visits: 1