Hoofddorp: Autoband lek geschoten bij verkeersruzie (update)

EvL_Hoofdweg (9)Hoofddorp, 16 december 2015 – Bij een verkeersruzie op de Hoofdweg heeft één van de ruziemakers de autoband van de ander lek geschoten met een vuurwapen.

De verkeersruzie begon op de Hoofdweg rond 18.35 uur nabij de rotonde van het Marktplein. Beide ruziemakers verplaatsten zich naar de parkeerplaats achter de rabobank. Na wat heen en weer geschreeuw trok één van de partijen een vuurwapen en bedreigde de ander, vervolgens schoot deze de autoband van de ander lek. Na dit incident ging de verdachte ervandoor.

De politie heeft de omgeving afgezet en de forensische opsporing onderzoekt de auto en de omgeving op mogelijke sporen. Een agent van de marechaussee heeft de omgeving met een speurhond afgezocht.

Rond 21.30 werd het plaats delict vrijgegeven.

De recherche is op zoek naar mensen die mogelijk meer informatie hebben over dit incident dat woensdagavond plaatsvond in Hoofddorp. Getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken, worden verzocht hun informatie te delen met de recherche in Haarlem. Zij kunnen bellen met tel.nr.: 0900-8844.

Liever Anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via tel.nr.: 0800-7000.

Fotografie: Eric van Lieshout

EvL_Hoofdweg (1) EvL_Hoofdweg (2) EvL_Hoofdweg (3) EvL_Hoofdweg (4) EvL_Hoofdweg (5) EvL_Hoofdweg (6) EvL_Hoofdweg (7) EvL_Hoofdweg (8) EvL_Hoofdweg (9) EvL_Hoofdweg (10) EvL_Hoofdweg (11) EvL_Hoofdweg (12)

Misschien vindt u dit ook interessant?

Een gedachte over “Hoofddorp: Autoband lek geschoten bij verkeersruzie (update)”

  1. Dudeson

    Doorgaans zijn bankgebouwen goed uitgerust met camera’s die de in/uitgangen in te gaten houden.
    Hopelijk is de schutter of zijn auto daarop te zien. Dit soort gasten met een kort lontje zou je meteen TBS moeten opleggen.

Reacties zijn gesloten.