Schiphol: Ravage op de A4

A4R (3)Schiphol, 10 december 2015 – Op de A4 ter hoogte van de oprit Schiphol, komende uit de richting van Amsterdam heeft donderdagavond rond 23.30 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen 4 voertuigen. Ondanks de grote klap raakte niemand gewond, wel zijn 3 personen gecontroleerd door de ambulancemedewerkers.

Door de aanrijding en de afhandeling waren 3 rijstroken en de oprit Schiphol van de A4 afgesloten. Alle voertuigen zijn door de bergingsdienst afgevoerd. Na ongeveer 1,5 uur was de weg weer vrijgegeven.

A4R (1) A4R (2) A4R (3) A4R (4) A4R (5) A4R (6) A4R (7) A4R (8) A4R (9)

Misschien vindt u dit ook interessant?

Een gedachte over “Schiphol: Ravage op de A4”

  1. Dudeson

    Ik blijf het zeggen:
    Waarom staat dat 130 kph bord vóór het kruisvlak met de A4 en schiphol/hoofddorp en niet erna ?
    Eerst gaat men de snelheid opvoeren als je uit de schipholtunnel komt en daarna met 130 invoegen en uitvoegen, idioot want de één doet voorzichtig en de ander wil geen snelheid verliezen en voegt in met 130.

    Het zelfde geldt voor de A9 richting alkmaar daar mag je 120 kph voor dat men gaat kruisen met de A5 en Haarlem(zuid). Doe dat snelheid verhogen lekker na het Rotterpolderplein.

Reacties zijn gesloten.