Hoofddorp: Massale zoekactie naar in het water geraakte scooterrijder

EvL_Taurusavenue (11)Hoofddorp, 27 november 2015 – Hulpdiensten hebben vrijdagmiddag een grote zoekactie gehouden naar een scooterrijder die in het water was geraakt.

Iemand had 112 gebeld vanaf het station, dat er een scooter in het water van het Taurusavenue lag. Hierop kwamen diverse hulpdiensten zoals de brandweer, ambulance, politie en de traumahelikopter in actie. In het water naast het Taurusavenue werd in eerste instantie geen scooter en geen slachtoffer aangetroffen.

De melder was telefonisch niet meer bereikbaar, diverse voertuigen van de politie hebben alle omliggende wateren in de omgeving van het station afgezocht.

In het water langs het Saturnuspad werd na lang zoeken een scooter aangetroffen, een duiker heeft het water afgezocht naar eventuele slachtoffers. De zoekactie werd gestaakt toen het duidelijk werd dat de scooter als gestolen stond gesignaleerd.

De zoekactie werd gestaakt en de scooter is door de politie opgehaald en overgebracht naar het bureau.

Fotografie: Eric van Lieshout

EvL_Taurusavenue (1) EvL_Taurusavenue (2) EvL_Taurusavenue (3) EvL_Taurusavenue (4) EvL_Taurusavenue (5) EvL_Taurusavenue (6) EvL_Taurusavenue (7) EvL_Taurusavenue (9) EvL_Taurusavenue (10) EvL_Taurusavenue (11) EvL_Taurusavenue (12) EvL_Taurusavenue (13) EvL_Taurusavenue (14)