Boesingheliede: Automobilist botst op voorganger en raakt gewond

EvL_Schipholweg (7)Boesingheliede, 26 november 2015 – Een automobilist is donderdagmiddag gewond geraakt bij een ongeval op de Schipholweg. Het ongeval gebeurde rond kwart voor één toen ter hoogte van het bedrijventerrein.

Een personenwagen wilde vanaf de hoofdrijbaan de parallelweg inslaan en moest stoppen om enkele wagen voor te laten gaan. Een achterop komende wagen kon niet meer op tijd remmen en knalde achterop de stilstaande wagen.

De inzittenden van de voorste wagen kwamen met de schrik vrij, de bestuurder van de achterop komende wagen is naar het ziekenhuis overgebracht.

Fotografie: Eric van Lieshout

EvL_Schipholweg (1) EvL_Schipholweg (2) EvL_Schipholweg (3) EvL_Schipholweg (4) EvL_Schipholweg (5) EvL_Schipholweg (6) EvL_Schipholweg (7) EvL_Schipholweg (8) EvL_Schipholweg (9) EvL_Schipholweg (10)