Hoofddorp: Bestuurders vluchten na ongeval op de Weg om de Noord (foto update)

12191627_712429288892217_5433394737290502818_nHoofddorp, 8 november 2015 – Afgelopen nacht heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Weg om de Noord.

Volgens het Haarlems Dagblad gingen beide bestuurders ervandoor. Een is vermoedelijk via de geluidswal ophoog geklommen en de woonwijk ingelopen de ander ging er met de zwaar beschadigde wagen ervandoor. Een derde persoon is overgebracht naar het ziekenhuis. Hij is aangehouden door de politie.

De wagen is later teruggevonden op de Jadelaan. De politie onderzoekt het ongeval.

Update: 08-11-2015 | Politiepersbericht

Hoofddorp – Een 46-jarige automobilist uit Hoofddorp is in de nacht van zaterdag op zondag tegen 02.00 uur aangehouden op de Hoofdweg. De politie kreeg tegen 01.30 uur een melding van een ongeval op de Weg om de Noord (N201) tussen twee auto’s.

Agenten troffen in de berm een rode Mercedes A klasse aan die zwaar beschadigd was aan de voorzijde. De bestuurder was over de geluidswal geklommen en weggegaan. De bestuurder van de andere betrokken auto was weggereden ondanks dat zijn auto zwaar beschadigd was. Deze auto werd aangetroffen op de Jadelaan. De 46-jarige bestuurder werd lopend langs de Hoofdweg aangetroffen met een bebloed gezicht. De man werd ter controle vervoerd naar het ziekenhuis en werd aangehouden. Zijn rijbewijs is ingevorderd. Naar de bestuurder van de betrokken Mercedes wordt verder onderzoek gedaan.

Fotografie: Michel van Bergen

Total Page Visits: 907 - Today Page Visits: 1

2 Thoughts to “Hoofddorp: Bestuurders vluchten na ongeval op de Weg om de Noord (foto update)”

  1. viffer

    Nou Dudeson, ik zou niet zomaar stellen dat de bestuurder van de Seat geheel onschuldig is, misschien een gevalletje van een uit de hand gelopen verkeersruzie?

  2. Dudeson

    Beide bestuurders op de vlucht ? Terwijl de seat bestuurder alle reden heeft om de mercedes bestuurder verantwoordelijk te stellen omdat hij van achter is aangereden. Daar zit een luchtje aan (alcohol).

Comments are closed.