Schiphol: Motoragent marechaussee aangereden (foto update)

EvL_Kmar (3)Schiphol, 3 november 2015 – Een motoragent van de Koninklijke Marechaussee is dinsdagavond aangereden door een personenwagen.  Het ongeval gebeurde op de Havenmeesterweg ter hoogte van de  Herbergierstraat.

De motorrijder kwam met een tweede motorrijder vanaf Schiphol-Centrum, toen ze de personenwagen inhaalde. De bestuurder van de personenwagen wilde zijn wagen keren, hij reedt op de rechterbaan. De automobilist zag de eerste motor en liet deze passeren, hierna wilde hij draaien maar zag de tweede motor over het hoofd en sneed hierdoor de motor af, die hierdoor ten val kwam.

De motorrijder kwam er gelukkig met lichte verwondingen vanaf.

De verkeersongevallen analyse van de marechaussee heeft het ongeval onderzocht. Beide voertuigen zijn door de bergingsdienst afgevoerd.

Fotografie: Eric van Lieshout & Chris Soellaart

EvL_Kmar (1) EvL_Kmar (2) EvL_Kmar (3) EvL_Kmar (4) EvL_Kmar (5) EvL_Kmar (6) EvL_Kmar (7) EvL_Kmar (8) EvL_Kmar (9) EvL_Kmar (10) EvL_Kmar (11) EvL_Kmar (12)CST_8273CST_8259CST_8260CST_8261CST_8262CST_8268CST_8271