Haarlemmermeer: Twee gewonden bij kettingbotsing met zeven auto’s op de A44

DSC_0022Haarlemmermeer, 6 oktober – Vanmorgen omstreeks kwart over acht kregen de hulpdiensten melding van een ongeval op de A44 in Sassenheim welk op de Kaagbrug in de richting van Amsterdam had plaatsgevonden.

Eenmaal ter plaatse bleek dat er een kettingbotsing tussen zeven personenauto’s was gebeurd. De A44 werd bij afrit 3 helemaal afgesloten en het verkeer moest binnendoor een weg vinden richting Amsterdam over de N208, veel file in de bollenstreek was het gevolg. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet helemaal duidelijk, vermoedelijk is het een combinatie van onder andere een nat wegdek en slecht zicht op de brug zelf.

De ambulancedienst kwam met twee ambulances ter plaatse en er zijn meerdere personen nagekeken en behandeld, uiteindelijk zijn twee van hen met onder andere been en nekletsel met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De bergingsdienst heeft vier personenauto’s afgesleept en omstreeks tien uur werd de A44 in de richting van Amsterdam weer vrijgegeven voor het verkeer.

Fotografie: Devin Waasdorp

DSC_0004 DSC_0007 DSC_0009 DSC_0012 DSC_0013 DSC_0016 DSC_0019 DSC_0021 DSC_0022 DSC_0026 DSC_0027 DSC_0028

 

Total Page Visits: 1034 - Today Page Visits: 2

One Thought to “Haarlemmermeer: Twee gewonden bij kettingbotsing met zeven auto’s op de A44”

  1. viffer

    Door de betonnen afscheidingen die voor de brug naar elkaar toe lopen is de brug optisch smaller dan hij in werkelijkheid is. Dat veroorzaakt weer onnodige, soms heftige, remacties en dan zitten er zo een paar op elkaar.

Comments are closed.