Schiphol: Gewonde na aanrijding met lijnbus

EvL_Jan_Plezierweg (4)Schiphol, 29 september 2015 – Bij een ongeval op de Jan Plezierweg is dinsdagmiddag een gewonde gevallen. Het ongeval gebeurde toen een bestelwagen een lijnbus geen voorrang gaf, die op de busbaan reed. De bestuurder van de bestelwagen raakte hierbij gewond, hij moest door de brandweer uit zijn auto bevrijd worden. Na de nodige zorg is het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis.

Drie passagiers van de bus zijn door het ambulancepersoneel behandeld, maar hoefde niet mee voor verdere zorg. De buschauffeur liep geen letsel op. De verkeersongevallen analyse (VOA) van de marechaussee onderzoekt het ongeval.

Op dit kruispunt gebeuren met grote regelmaal ongevallen waar lijnbussen bij betrokken zijn.

Fotografie: Eric van Lieshout.

EvL_Jan_Plezierweg (1) EvL_Jan_Plezierweg (2) EvL_Jan_Plezierweg (3) EvL_Jan_Plezierweg (4) EvL_Jan_Plezierweg (5) EvL_Jan_Plezierweg (6) EvL_Jan_Plezierweg (7) EvL_Jan_Plezierweg (8) EvL_Jan_Plezierweg (9) EvL_Jan_Plezierweg (11)

 

One Thought to “Schiphol: Gewonde na aanrijding met lijnbus”

  1. Faby

    Ik zat in dat bus, opeens hoorde ik een enorme klap, toen kwam de bus tot stilstand, maar niet zonder dat een paar passagiers naar voren werden gelanceerd. Gelukkig was Marechaussee snel ter plekke en kort daarna ambulance en brandweer.

Comments are closed.