Nieuw-Vennep: Auto komt op zijn dak in het water terecht

EvL_A4R (4)Nieuw-Vennep, 24 september 2015 – Een personenwagen is donderdagmiddag op zijn dak in het water naast de A4 terechtgekomen. Het ongeval gebeurde op het stuk tussen de N207 en het brugrestaurant in de richting van Schiphol. Alerte medeweggebruikers wisten de inzittenden snel uit de wagen te bevrijden.

Brandweer, ambulance, politie en de traumahelikopter werden opgeroepen om te assisteren. De traumahelikopter landde op de A4. Gelukkig was door de snelle hulp van de medeweggebruikers de inzet van de meeste hulpverleners niet nodig. Beide slachtoffers zijn na de nodige zorg in de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De bergingsdienst heeft de wagen uit het water getakeld. Door het ongeval waren drie rijstroken afgesloten, hierdoor ontstond er een flinke file richting Amsterdam en een kijkersfile de andere kant op.

Fotografie: Eric van Lieshout

EvL_A4R (1) EvL_A4R (2) EvL_A4R (3) EvL_A4R (4) EvL_A4R (5) EvL_A4R (6) EvL_A4R (7) EvL_A4R (8) EvL_A4R (9) EvL_A4R (10) EvL_A4R (11) EvL_A4R (12)

 

Misschien vindt u dit ook interessant?