Aalsmeer: Fietser overleden, zuster zwaar gewond bij ongeval Oosteinderweg (update)

Aalsmeer, 13 september 2015 – Afgelopen nacht heeft er een zeer ernstig ongeval plaatsgevonden op de Oosteinderweg in Aalsmeer. Bij dit ongeval werden twee fietsers geschept door een personenwagen.

RTVNH meld dat de 23-jarige fietser ter plaatse is overleden en dat zijn 18-jarige zus in zeer kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis.

De 44-jarige bestuurder van de auto, een man uit Rijsenhout is aangehouden, volgens RTVNH had de man 2 maal meer gedronken dan toegestaan. De verkeersongevallen analyse van de politie heeft ter plaatse zeer uitgebreid sporenonderzoek verricht om de toedracht te achterhalen.

Door het ongeval en het onderzoek was de Oosteinderweg voor lange tijd afgesloten.

Foto’s: Rob Franken

RF_Oosteinderweg_Bw (1) RF_Oosteinderweg_Bw (2) RF_Oosteinderweg_Bw (3) RF_Oosteinderweg_Bw (4) RF_Oosteinderweg_Bw (5) RF_Oosteinderweg_Bw (6) RF_Oosteinderweg_Bw (7)EvL_Oosteinderweg (1)EvL_Oosteinderweg (4)

Misschien vindt u dit ook interessant?

5 gedachten over “Aalsmeer: Fietser overleden, zuster zwaar gewond bij ongeval Oosteinderweg (update)”

  1. viffer

    Nou HenryGMJ, ik zie vooralsnog geen reden om elkaars namen belachelijk te gaan maken. Ik geef, met onderbouwing, aan waarom ik jouw reactie ongepast vind, niets meer en niets minder. Jouw “waarschuwing” begrijp ik as sich wel maar vind ik in deze situatie zeer ongepast, je insinueert ermee dat de betreffende fietsers zonder of met slecht zichtbaar licht hebben gereden terwijl zelfs een bouwlamp hier waarschijnlijk geen soelaas geboden zou hebben.

  2. viffer

    @HenryGMJ, afgaande op de foto’s had welke verlichting dan ook deze 2 fietsers niet kunnen helpen, de bezopen gek lijkt gewoon recht op de fietsers te zijn ingereden. Bovendien vind ik het nogal stijlloos om een ongeval als dit, waarbij het niet te stellen is of de fietsers ondeugdelijke verlichting voerden, aan te grijpen met dit soort argumenten.

    Sterkte aan familie en vrienden van de slachtoffers.

    1. HenryGMJ

      Ik las de reactie van Viffer en ik ben geneigd om het als VITTER te lezen want mijn commentaar was neutraal over de toedracht van het ongeval en alleen maar een goed bedoelde waarschuwing voor diegenen die het past. Als ik daar EEN leven mee kan redden, is mijn berichtje meer waard dan het gevit van genoemde inzender!!

  3. HenryGMJ

    Het afschuwelijke ongeval op de Oosteinderweg wil ik aangrijpen om de fietsers, -met name diegenen die in het donker rijden-, te SMEKEN om toch vooral de fietsverlichting in orde te hebben en niet met 2 of 3 fietsers naast elkaar op zo’n gevaarlijke weg te rijden…..

  4. Moi

    Heftig, het zal je maar overkomen, geen woorden voor.

    Ik mag hopen dat de alcoholmobilist stevig word aangepakt/gestraft ook al blijkt uit onderzoek dat hij, behalve veel te veel alcohol drinken, niets verkeerd heeft gedaan. Onder invloed de weg op gaan moet sowieso hard bestraft worden!

    Offtopic: Hoe zit het trouwens met alcohol controles sinds de politieacties? Ik lees hier de laatste tijd vrijwel niets over? Als men dat ook op een laag pitje heeft gezet dan vind ik dat zeer laakbaar.
    Niet dat het ongevallen met drankrijders voorkomt, maar het zou van de zotte zijn als daar ook minder op wordt gecontroleerd.

Reacties zijn gesloten.