Beinsdorp: Man valt tijdens werkzaamheden van steiger

EvL_Venneperweg (2)Beinsdorp, 22 juli 2015 – Een man is woensdagmiddag ernstig gewond geraakt nadat hij,  tijdens werkzaamheden aan een woning op de Venneperweg, van een steiger was gevallen.

Politie, ambulances en de traumahelikopter met het mobiel medisch team kwamen hulp bieden aan het slachtoffer. De man is na de nodige zorg, met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Omdat het hier om een bedrijfsongeval gaat, zal de inspectie SZW (voormalige arbeidsinspectie) een onderzoek in stellen.

Fotografie: Elvin Hendriks & Eric van Lieshout

EH_Venneperweg (1) EH_Venneperweg (2) EH_Venneperweg (3) EH_Venneperweg (4) EH_Venneperweg (5) EvL_Venneperweg (1) EvL_Venneperweg (2) EvL_Venneperweg (3) EvL_Venneperweg (4) EvL_Venneperweg (5) EvL_Venneperweg (6) EvL_Venneperweg (7)

Misschien vindt u dit ook interessant?