Aalsmeerderbrug: Man valt van het talud

EvL_Molenweg (5)Aalsmeerderbrug, 5 juli 2015 – Een man is zondagmiddag gewond geraakt toen hij van een talud naar beneden viel. Het slachtoffer fietste op het fietspad wat naast de n196 ligt, dit fietspad is vanwege werkzaamheden halverwege afgesloten.

De man probeerde met de fiets aan de hand, van het talud naar beneden te lopen, toen hij viel en van enkele meters hoogte met een smak op het beneden gelegen Molenweg terecht kwam.

Politie, ambulances en de traumahelikopter werden opgeroepen om hulp te bieden aan het slachtoffer. De man is na de nodige medische zorg overgebracht naar het ziekenhuis.

Fotografie: Eric van Lieshout

EvL_Molenweg (1) EvL_Molenweg (2) EvL_Molenweg (3) EvL_Molenweg (4) EvL_Molenweg (5) EvL_Molenweg (6) EvL_Molenweg (7) EvL_Molenweg (8) EvL_Molenweg (9) EvL_Molenweg (10) EvL_Molenweg (11) EvL_Molenweg (12) EvL_Molenweg (13)