Hoofddorp: Zwemmer in problemen

EvL_Hmeersebos (7)Hoofddorp, 30 juni 2015 – In het water van het Haarlemmermeersebos is dinsdagmiddag een zwemmer in problemen gekomen toen hij vanaf de kant naar een van de vlotten in het midden van de plas wilde zwemmen.

De zwemmer is met behulp van andere zwemmers op het vlot geholpen. Ambulancepersoneel is met de boot van de brandweer naar het vlot gevaren om daar de zwemmer te controleren. Vervolgens is het slachtoffer met de boot naar de vast wal gebracht, vanuit de boot op de brancard en de ambulance in. Vervolgens is hij overgebracht naar het ziekenhuis overgebracht.

Fotografie: Eric van Lieshout

EvL_Hmeersebos (1) EvL_Hmeersebos (2) EvL_Hmeersebos (3) EvL_Hmeersebos (4) EvL_Hmeersebos (5) EvL_Hmeersebos (6) EvL_Hmeersebos (7) EvL_Hmeersebos (8) EvL_Hmeersebos (9) EvL_Hmeersebos (10)

 

Total Page Visits: 2041 - Today Page Visits: 1