Hoofddorp: Niet gewond, wel dronken

EvL_Dronken (10)Hoofddorp, 9 juni 2015 – De hulpdiensten werden dinsdagavond opgeroepen voor een aanrijding op de Wieger Bruinlaan. Bij aankomst van de hulpverleners stond er een 45km wagentje met schade, in het wagentje zat een vrouw die al dronken overkwam. De vrouw is voor de zekerheid op de brancard gelegd en in de ambulance gecontroleerd op letsel. Omdat de vrouw agressief naar de ambulancemedewerkers was, is zij in de ambulance geboeid.

De vrouw had geen letsel en mocht met een rijverbod haar weg vervolgen. Op het moment dat de agenten de boeien wilde losmaken, ging mevrouw helemaal uit haar dak. Hierop is mevrouw uiteindelijk geboeid overgebracht naar het bureau Hoofddorp.

Fotografie: Eric van Lieshout

EvL_Dronken (1) EvL_Dronken (2) EvL_Dronken (3) EvL_Dronken (4) EvL_Dronken (5) EvL_Dronken (6) EvL_Dronken (7) EvL_Dronken (8) EvL_Dronken (9) EvL_Dronken (10)

Misschien vindt u dit ook interessant?

2 gedachten over “Hoofddorp: Niet gewond, wel dronken”

  1. viffer

    Vaag verhaal, zodra het voorselectieapparaat op straat aangeeft dat er mogelijk alcohol in het spel is wordt de persoon gelijk aangehouden en overgebracht naar het bureau voor een ademanalyse. Blijkbaar was dat niet nodig want initieel zou mevrouw door mogen rijden, dit duidt erop dat er geen alcohol in het spel was. Maar waarom dan wel een rijverbod???

  2. Saskia

    Dus omdat 1 vrouw zo stom is om dronken achter het stuur te gaan zitten, zijn minimaal 6 professionele hulpverleners en 3 hulpvoertuigen niet beschikbaar voor echte ongelukken… En dan nog agressief durven reageren ook. Hoe stom kun je zijn? Ik hoop dat ze de rekening voor de gemaakte kosten thuisgestuurd krijgt.

Reacties zijn gesloten.