Hoofddorp: Twee gewonden bij een ongeval op de Paxlaan

CST_8201-7Hoofddorp, 8 juni 2015 – Bij een ongeval op de Paxlaan zijn maandagavond twee gewonden gevallen. Het ongeval gebeurde op de kruising met de Dunantstraat, toen er een aanrijding plaatsvond tussen een personenwagen en een scooter.

Meerdere ambulances en de traumahelikopter werden opgeroepen om te assisteren. Vrij snel werd de traumahelikopter alweer geannuleerd. Twee personen zijn na de nodige zorg in de ambulance, overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere zorg.

De inzittenden van de personenwagen zijn overgebracht naar het bureau. De verkeersongevallen analyse VOA van de politie onderzoekt het ongeval.

Door het ongeval was de Dunantstraat afgesloten voor het verkeer.

Fotografie: Eric van Lieshout, Ilse Kreike & Chris Soellaart Video: Keesjan Haasnoot

Dunantstraat (1) Dunantstraat (2) Dunantstraat (3) Dunantstraat (4) Dunantstraat (5) Dunantstraat (6) Dunantstraat (7)CST_8174-1CST_8177-2CST_8183-3CST_8186-1CST_8191-5CST_8194-6CST_8201-7Dunantstraat (6)

Misschien vindt u dit ook interessant?

2 gedachten over “Hoofddorp: Twee gewonden bij een ongeval op de Paxlaan”

  1. viffer

    Gezien het blauwe plaatje op de scooter (te zien in het filmpje) was het fietspad nog niet zo’n slechte keuze. Mogelijk aan de verkeerde kant maar dat verandert de voorrangssituatie niet.

  2. fijnweer

    Gezien de fotos: Scooter op fietspad, tegen de rijrichting in ipv met de rijrichting mee over de hoofdrijbaan zoals gezien de borden “fietspad” zonder brommertje erop, gemoeten had.

Reacties zijn gesloten.