Hoofddorp: Actievoerende politievoertuigen langzaam over de A4

EvL_CAO (16)Hoofddorp, 22 april – Actievoerende politiemensen kwamen omstreeks 11.00 uur de Haarlemmermeer binnen met zo’n 100 politievoertuigen . Met 60 km per uur reden ze over de A4 om kracht bij te zetten in de CAO onderhandelingen. Bij de Ruychenhoek werd een kleine pauze genomen om later in de richting van Den Haag te vertrekken.

De actie van de politie is bedoeld om aandacht te vragen voor het cao-conflict met minister Ard van der Steur (Veiligheid en Justitie). Eerder waren er op kleinere schaal vergelijkbare ‘zwaan-kleef-aanacties’, maar die waren buiten de spits en in gebieden waar het minder druk is.

Fotografie: Eric van Lieshout

EvL_CAO (1) EvL_CAO (2) EvL_CAO (7) EvL_CAO (9) EvL_CAO (10) EvL_CAO (11) EvL_CAO (13) EvL_CAO (14) EvL_CAO (16) EvL_CAO (17) EvL_CAO (19) EvL_CAO (20) EvL_CAO (21) EvL_CAO (22)

 

 

Total Page Visits: 1087 - Today Page Visits: 1

One Thought to “Hoofddorp: Actievoerende politievoertuigen langzaam over de A4”

  1. viffer

    Toch opmerkelijk, als je als een groep burgers zo zou gaan rijden op de snelweg om je punt te maken zou je binnen no time aan de kant staan met een art.5 op zak …

Comments are closed.