Nieuw-Vennep: Gewonde bij ongeval op de Hoofdweg

Nieuw-Vennep: Gewonde bij ongeval op de HoofdwegNieuw-Vennep, 11 april – Bij een ongeval op de Hoofdweg is zaterdagavond een automobiliste gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de Hoofdweg Oostzijde, het stuk tussen de Bennebroekerweg en de Noordelijke Randweg.

Een bestelwagen botste achterop zijn voorganger en een achteropkomende personenwagen botste weer op de bestelwagen. De bestuurster van de eerste wagen raakte hierbij gewond en is door de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De inzittenden van de twee andere wagens zijn gecontroleerd door het ambulancepersoneel, maar hoefde niet mee.

De brandweer heeft de voertuigen veilig gesteld. De bestelwagen kon op eigen kracht verder, de twee personenwagens zijn door de bergingsdienst afgevoerd.

Door het ongeval en de afhandeling was de Hoofdweg Oostzijde volledig afgesloten.

Fotografie: Eric van Lieshout

Nieuw-Vennep: Gewonde bij ongeval op de Hoofdweg Nieuw-Vennep: Gewonde bij ongeval op de Hoofdweg Nieuw-Vennep: Gewonde bij ongeval op de Hoofdweg Nieuw-Vennep: Gewonde bij ongeval op de Hoofdweg Nieuw-Vennep: Gewonde bij ongeval op de Hoofdweg Nieuw-Vennep: Gewonde bij ongeval op de Hoofdweg Nieuw-Vennep: Gewonde bij ongeval op de Hoofdweg Nieuw-Vennep: Gewonde bij ongeval op de Hoofdweg Nieuw-Vennep: Gewonde bij ongeval op de Hoofdweg Nieuw-Vennep: Gewonde bij ongeval op de Hoofdweg Nieuw-Vennep: Gewonde bij ongeval op de Hoofdweg Nieuw-Vennep: Gewonde bij ongeval op de Hoofdweg

Total Page Visits: 1571 - Today Page Visits: 3