Vijfhuizen: Auto op z’n kop in het water

Auto op z’n kop in het water bij VijfhuizenVijfhuizen, 7 april – Een automobilist is dinsdagmiddag met z’n wagen te water geraakt op de Drie Merenweg in Vijfhuizen. De man kwam vanaf de A9 bij Boesingheliede toen hij in de bocht voor het kruispunt met de N232 uit de bocht vloog, een kastje raakte en uiteindelijk op z’n kop in het water belandde.

Diverse hulpdiensten kwamen ter plaatse om assistentie te verlenen. Gelukkig kon de man vrij snel zijn voertuig verlaten. Ambulancepersoneel heeft hem vervolgens gecontroleerd maar gelukkig kwam hij met de schrik vrij. Door het ongeval was een deel van de verbindingsweg gestremd voor het verkeer.

Fotografie: Michel van Bergen

 

Auto op z’n kop in het water bij Vijfhuizen Auto op z’n kop in het water bij Vijfhuizen Auto op z’n kop in het water bij Vijfhuizen Auto op z’n kop in het water bij Vijfhuizen Auto op z’n kop in het water bij Vijfhuizen Auto op z’n kop in het water bij Vijfhuizen Auto op z’n kop in het water bij Vijfhuizen Auto op z’n kop in het water bij Vijfhuizen Auto op z’n kop in het water bij Vijfhuizen Auto op z’n kop in het water bij Vijfhuizen

Misschien vindt u dit ook interessant?