Badhoevedorp: Gewonde bij ongeval op de Schipholweg

Badhoevedorp: Gewonde bij ongeval op de SchipholwegBadhoevedorp, 1 april – Bij een aanrijding op de Schipholweg is woensdagmiddag de bestuurster van een personenwagen gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de kruising van de op- en afrit van de A9 toen twee personenwagens tegen elkaar botsten.

De bestuurster van één van de betrokken wagens is na de nodige zorg in de ambulance, overgebracht naar het ziekenhuis. De twee inzittenden van de andere wagen kwamen met de schrik vrij.

Door het ongeval ondervond het verkeer enige hinder omdat enkele rijstroken afgesloten waren. Beide wagens moesten versleept worden.

Fotografie: Eric van Lieshout

Badhoevedorp: Gewonde bij ongeval op de Schipholweg Badhoevedorp: Gewonde bij ongeval op de Schipholweg Badhoevedorp: Gewonde bij ongeval op de Schipholweg Badhoevedorp: Gewonde bij ongeval op de Schipholweg Badhoevedorp: Gewonde bij ongeval op de Schipholweg Badhoevedorp: Gewonde bij ongeval op de Schipholweg Badhoevedorp: Gewonde bij ongeval op de Schipholweg Badhoevedorp: Gewonde bij ongeval op de Schipholweg

Misschien vindt u dit ook interessant?