Rijsenhout: Duikers zoeken in Ringvaart naar drenkelingen

Rijsenhout: Duikers zoeken in Ringvaart naar drenkelingenRijsenhout/Aalsmeer, 29 maart – Duikers van de brandweer hebben zondagavond in de Ringvaart gezocht naar een mogelijke drenkeling. Rond half zeven kwam er bij de hulpdiensten een melding binnen dat er een bootje in de vaargeul van de Ringvaart dobberde, zonder dat er iemand inzat.

Direct werd er groot alarm geslagen aan zowel de kant van de Haarlemmermeer, als aan de kant van Aalsmeer. De brandweer Aalsmeer kwam hulp bieden met een brandweerboot. Uit Nieuw-Vennep kwam de waterongevallenwagen van de Haarlemmermeer. Een duiker van de brandweer heeft het bootje naar de kant van Aalsmeer gebracht.

Ondertussen wist een buurtbewoner te vertellen dat het bootje al de hele dag in het water dobberde en dat deze vermoedelijk door de storm is losgeslagen.. Hierop is besloten om de zoekactie te beëindigen.

De politie gaat proberen de eigenaar van het bootje te achterhalen.

Fotografie: Eric van Lieshout

Rijsenhout: Duikers zoeken in Ringvaart naar drenkelingen Rijsenhout: Duikers zoeken in Ringvaart naar drenkelingen Rijsenhout: Duikers zoeken in Ringvaart naar drenkelingen Rijsenhout: Duikers zoeken in Ringvaart naar drenkelingen Rijsenhout: Duikers zoeken in Ringvaart naar drenkelingen Rijsenhout: Duikers zoeken in Ringvaart naar drenkelingen Rijsenhout: Duikers zoeken in Ringvaart naar drenkelingen Rijsenhout: Duikers zoeken in Ringvaart naar drenkelingen

Misschien vindt u dit ook interessant?