Kudelstaart: Gewonde man aangetroffen in woning

Kudelstaart: Gewonde man aangetroffen in woningKudelstaart, 25 maart – In een woning in de Einsteinstraat is woensdagochtend een gewonde man aangetroffen. Diverse hulpdiensten waaronder de traumahelikopter werden opgeroepen om te assisteren.

Ook de brandweer was aanwezig omdat het slachtoffer horizontaal van de eerste etage gehaald moest worden. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Volgens een woordvoerster van de politie lijkt het incident op een poging suïcide, maar tot het politie onderzoek anders uitwijst, is een misdrijf nog niet uitgesloten.

Fotografie: Eric van Lieshout & Marco Carels

IMG_7483 IMG_7484 IMG_7486Kudelstaart: Gewonde man aangetroffen in woning Kudelstaart: Gewonde man aangetroffen in woning Kudelstaart: Gewonde man aangetroffen in woning Kudelstaart: Gewonde man aangetroffen in woning Kudelstaart: Gewonde man aangetroffen in woning Kudelstaart: Gewonde man aangetroffen in woning Kudelstaart: Gewonde man aangetroffen in woning Kudelstaart: Gewonde man aangetroffen in woning

 

Misschien vindt u dit ook interessant?