Badhoevedorp: Massale hulpverleningsactie na gevonden fiets

Badhoevedorp: Massale hulpverleningsactie na gevonden fietsBadhoevedorp, 14 maart – Op de Tweeduizend El is zaterdagochtend in alle vroegte door mensen van de beveiliging een fiets in de slootkant aangetroffen in de buurt van die fiets lag een grote vlek op de weg, wat op bloed leek.

Hierop is een grote hulpverleningsactie op gaan gekomen, diverse voertuigen van de politie, marechaussee, brandweer, ambulance en traumateam werden opgeroepen om te assisteren bij een mogelijk slachtoffer.

De hele omgeving en de slootkanten werden minutieus onderzocht op een mogelijk slachtoffer. Omdat er niemand werd gevonden en de vlek mogelijk oud bloed van een aangereden dier kon zijn is de zoekactie afgeblazen. In totaal stonden er ruim 20 hulpverleningsvoertuigen op de Tweeduizend El.

De fiets is door de politie meegenomen.

Fotografie: Eric van Lieshout

Badhoevedorp: Massale hulpverleningsactie na gevonden fiets Badhoevedorp: Massale hulpverleningsactie na gevonden fiets Badhoevedorp: Massale hulpverleningsactie na gevonden fiets Badhoevedorp: Massale hulpverleningsactie na gevonden fiets Badhoevedorp: Massale hulpverleningsactie na gevonden fiets Badhoevedorp: Massale hulpverleningsactie na gevonden fiets Badhoevedorp: Massale hulpverleningsactie na gevonden fiets Badhoevedorp: Massale hulpverleningsactie na gevonden fiets Badhoevedorp: Massale hulpverleningsactie na gevonden fiets Badhoevedorp: Massale hulpverleningsactie na gevonden fiets Badhoevedorp: Massale hulpverleningsactie na gevonden fiets

2 Thoughts to “Badhoevedorp: Massale hulpverleningsactie na gevonden fiets”

  1. jw

    het zal om u leven of dat van u dierbare gaan meneer de haan.
    Ik neem aan als er nog een melding binnen komt dat er wel prioriteiten gesteld worden.

  2. Eric de Haan

    Ongepast deze inzet! Het is voor de zoveelste keer een bewijs dat de hulpdiensten te ruim in mensen in en materiaal zitten om met 20 (!!) voertuigen uit te rukken voor een gevonden fiets. Het lijkt er steeds vaker op dat men van niets iets probeert te maken door een massale inzet, waarschijnlijk om het eigen bestaan te rechtvaardigen. Zelfs bij een serieuze zaak als een mogelijke aanrijding was deze inzet volstrekt belachelijk. Een politieheli met infrarood camera had in 2 minuten gezien of er iemand in de buurt was, dan had de situatie met 2 wagens duidelijk geweest. De hulpdiensten klagen wat af in dit land met 10 gouden lepels in de mond!

Comments are closed.