Rozenburg: Flinke schade na aanrijding met vrachtwagen

Rozenburg: Flinke schade na aanrijding met vrachtwagenRozenburg, 24 februari – Op de Rozenburgdreef (N201) heeft dinsdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenwagen en een vrachtwagen. Zowel de brandweer als ambulance werd opgeroepen voor dit ongeval.

De bestuurster van de personenwagen is in de toegesnelde ambulance gecontroleerd, maar hoefde niet mee. de brandweer heeft de wagen veilig gesteld.

De Roemeense vrachtwagen liep wel schade op, maar kon zijn weg vervolgen, de personenwagen moest versleept worden.

Door het ongeval ontstond een flinke vertraging op de N201 komende vanaf de Waterwolftunnel richting de A4.

Fotografie: Eric van Lieshout

Rozenburg: Flinke schade na aanrijding met vrachtwagen Rozenburg: Flinke schade na aanrijding met vrachtwagen Rozenburg: Flinke schade na aanrijding met vrachtwagen Rozenburg: Flinke schade na aanrijding met vrachtwagen Rozenburg: Flinke schade na aanrijding met vrachtwagen

Total Page Visits: 1471 - Today Page Visits: 1